Olen Hanna Kivelä, kultasepänalan artesaaniopiskelija. Nuorena halusin taiteilijaksi, mutta päädyin useaksi vuodeksi päihdetyön sairaanhoitajaksi. Myöhemmin imu luovaan toimintaan kävi niin suureksi ja aika otolliseksi, että irtauduin vanhasta ja lähdin toteuttamaan unelmiani. Kuvataiteilla on tärkeä paikka elämässäni ja opiskelenkin kuvataiteiden perusopintojen laajaa oppimäärää. Työskentelyni suhteen identiteettini pyörii jossain käsityöläisen ja taiteentekijän välimaastossa. Minua voisi luonnehtia uteliaaksi, kokeilunhaluiseksi ja syvälliseksi haaveilijaksi.

Korujeni tarinat kumpuavat ihmisyydestä ja luonnosta, niissä piilevän symmetrian ja epäsymmetrian, harmonian ja kaaoottisuuden, melankolian ja ilon sekä Hentouden ja rujouden synnyttämästä tasapainosta, kontrasteista ja kauneudesta. Tärkeimmät inspiraation lähteeni ovat luonto, mystiikka, tumma estetiikka sekä taide monine ilmaisumuotoineen, joista etenkin moderni kuvataide, raskas musiikki ja kirjallisuus ovat lähellä sydäntäni.

Ekologisesti kestävä ja vastuullinen toiminta on minulle hyvin tärkeää, ja siksi suosinkin korujen materiaaleista ja tuotannosta aina pakkausmateriaaleihin asti mahdollisimman ekologisia ratkaisuja. Korut olen korvakorujen taustoja ja ketjuja lukuunottamatta valmistanut käsityönä kierrätetystä hopeasta, joka on materiaalina aikaa ja kulutusta kestävä. Käsin tehtynä korut ovat aina yksilöitä ja niitä valmistan pieninä erinä omalla tai Tyrvään käsi- ja taideteollisuusoppilaitoksen pajalla. Valmistan myös täysin uniikkeja yksittäiskappaleita sekä tilaustöitä.