Tilaus- ja toimitusehdot

Tuotteen tilaaminen ja lähettäminen

Tilaaminen tapahtuu nettikaupan kautta. Maksutapana on pankki- ja luottokorttimaksu.

Tällä hetkellä toimitan tilauksia ainoastaan Suomeen. Pyrin lähettämään tilaukset mahdollisimman pian, viimeistään viiden arkipäivän sisällä. Olen pieni toimija, joten huomioithan, että en pysty aina lähettämään tilauksia välittömästi tilauksen tehtyäsi. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan verkkokaupan etusivulla tai henkilökohtaisesti sähköpostilla. En vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Tilaustöiden osalta toimitusaika on todennäköisesti huomattavasti pidempi ja toimitus toteutetaan sopimuksen mukaan.

Mikäli tilauksellasi on kiire, otathan yhteyttä suoraan sähköpostitse hanna@atelierhanki.com niin voin mahdollisuuksien rajoissa nopeuttaa toimitusta.

Toimituskulut (sisältäen pakkaus- ja postituskulut) Postin lähetyksille ovat seuraavat:

Korut lähetetään pakettina, jolloin toimituskulut (sisältäen pakkaus- ja postituskulut) ovat 7,90€/lähetys ja ne lisätään automaattisesti kaikkiin tilauksiin ostoskorissa. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on matkalla. Lähetystä voi seurata lähetystunnuksella, jonka saat sähköpostiisi. Puhelinnumero pyydetään, jotta voit saada tiedon tilauksesi saapumisesta noutopaikkaan. Jos sinulla on toive jostain tietystä noutopaikasta, voit kirjoittaa toiveesi tilauksen viestikenttään. Muuten noutopaikka valitaan Postilta saamamme automaattisen ehdotuksen mukaan.

Julisteet lähetetään kirjepostina, jolloin toimituskulut (sisältäen pakkaus- ja postituskulut) ovat 3,90€. Tilaus toimitetaan normaalisti asiakkaan postilaatikkoon eikä tilaukseen liitetä seurantakoodia.

Jos tilauksesi sisältää sekä korun, että taidejulisteen, veloitetaan pelkästään korun toimituskulut 7,90€. Kyseiset tuotteet kuitenkin toimitetaan erillisinä lähetyksinä, mistä johtuen ne saattavat tulla perille eri päivinä.

Yli 200€ tilauksissa toimitus on aina ilmainen.

Vaihto- ja palautusehdot

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tilaukseen, voit kuluttajansuojalain mukaisesti vaihtaa tai palauttaa tuotteen viivytyksettä, mutta viimeistään 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Sinun tulee olla etukäteen yhteydessä sähköpostilla hanna(at)atelierhanki.com, jos haluat palauttaa tuotteen. Jos haluat vaihtaa tuotteen (esimerkiksi sormuksen suurempaan tai pienempään), ilmoita asiasta sähköpostilla hanna(at)atelierhanki.com, jotta voimme sopia vaihdosta ja palautuksesta tapauskohtaisesti.

Huomioithan, että tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä toimituksesta perin toimituskustannukset.

Tuote tulee palauttaa käyttämättömänä, vahingoittumattomana ja alkuperäisessä kunnossa. Palautetun tuotteen mukainen rahasumma palautetaan tilaajalle, kun tuote on vastaanotettu ja palautus täyttää yllä mainitut ehdot. Kuluttajansuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus ei koske mittatilauksena tehtyjä tai asiakkaan toiveiden mukaan muokattuja (esimerkiksi kaiverrettuja tai muulla tavoin kustomoituja) tuotteita.

Tilaaja vastaa tuotteen palautuksesta ja siitä aiheutuvista kuluista. Atelier Hanki korvaa postituskulut vain siinä tapauksessa, jos tuote on viallinen tai väärä.

Palautettavat tuotteet on pakattava asianmukaisesti ja huolellisesti (esim. postituspakkaus on suljettava huolellisesti, koru on lähetettävä omassa rasiassaan ja postituslaatikossa), jotta tuote ei vaurioidu kuljetuksessa. Sinun tulee ehdottomasti liittää mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautus on lähetettävä käyttäen seurantakoodin omaavaa lähetystapaa (esim. Postin S-paketti = 6,90€). En korvaa palautustuotteita, jotka ovat vaurioituneet kuljetuksessa huolimattomasta pakkaamisesta johtuen.

Huomioithan, että korut on jokaista osaa myöten valmistettu kokonaan käsin (lukuunottamatta korvakorujen taustoja, ketjuja ja lukkoja), joten ulkonäössä ja korujen koossa voi esiintyä pientä vaihtelevuutta.